ALLMÄNNA VILLKOR

KÖPVILLKOR

Varan tillhör Himalayan Wool tills full betalning erhållits.

INFORMATION I WEBBSHOPEN

På Himalayan Wool har vi gjort allt som står i vår makt för att undvika fel i webbshoppen. Emellertid kan det förekomma fel och ofullständigheter i information, texter, bilder, grafik och annat material. I sådana fall och i den utsträckning som lagen tillåter, kan vi inte hållas ansvariga för skador som uppstår därav, såtillvida sådan skada inte är ett resultat av grov vårdslöshet eller avsiktlig försummelse från vår sida.

Det är Himalayan Wool avsikt att korrekt återge de varor som finns till försäljning i denna webbshop. Det går emellertid inte att garantera att färgerna i denna webbshop exakt återger varornas verkliga färger. Dessa avvikelser kan bero på din dators färg- och bildinställningar och därför kan vi inte garantera att färgerna är exakt samma som på din datorskärm.

ÅTKOMST TILL VÅR WEBBSHOP

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och oavsett anledning ta bort eller ändra de tjänster vi erbjuder på vår webbshop utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte för om denna webbshop är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod.

BESTÄLLNING

Vår webbshop är öppen 24 timmar per dag. Det kan dock hända att den måste hålla stängt på grund av underhåll.

När du gör en beställning måste du tillhandahålla dina personliga uppgifter, kontaktinformation samt betalningsinformation. Kom ihåg att det är ditt ansvar att se till att informationen är korrekt. Genom att göra en beställning i denna webbshop, erbjuder du dig att köpa de varor som du har valt ut enligt dessa villkor. Vi kan efter eget gottfinnande acceptera eller avslå ditt erbjudande.

Kvittot som du tar emot när du klickar på ”Köp” är en automatisk bekräftelse som innebär att vi har tagit emot ditt inskickade anbud. Däremot innebär bekräftelsen inte att vi har accepterat ditt anbud och vi förbehåller oss rätten att avböja ditt anbud efter att du har tagit emot det automatiska kvittot. Vi kan inte garantera att alla varor som visas i denna webbshop finns på lager när du gör din beställning. Om varan som du har beställt har tagit slut kontaktar vi dig så snart som möjligt och ser till att du får full återbetalning. Himalayan Wool har rätten att avböja ditt anbud om vi inte får betalningsgodkännande.

ÅNGERRÄTT

Vid köp av varor gäller öppet köp/bytesrätt i 14 dagar mot uppvisande av kvitto. Varan ska vara i samma skick som när du fick den, i originalemballage. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för att frakta tillbaka varan dit den hämtades.

Himalayan Wool är inte ansvarig för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför retur väl emballerat om varan måste skickas. När det gäller beställningsvaror/ordervaror, beställd vara reserverad till dig eller nedsatta varor gäller inte öppet köp/ångerrätt.

TRANSPORTSKADOR

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras, måste skadorna ha noterats på din fraktsedel ifrån fraktbolaget i samband med kvittens. Be chaufför alternativt personal på lagret att notera skadan och signera.

Vid alla transportskador, kontakta info@himalayanwool.se snarast. Bifoga i mail, tydliga bilder på skadan samt på eventuellt skadat emballage och uppge i mailet ditt ordernummer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Varor måste därför ha synats innan de tas från lagret.. Fraktskador kan inte anmälas vid egentransport.